Laat je bezoekers online door een ruimte of omgeving lopen. Doormiddel van 360 graden foto’s en speciale software kunnen wij dé ultieme virtuele tour voor jou maken.

Binnen of buiten, geen probleem

Wij kunnen zowel kleine (enkele) virtuele tours maken als een complete tour door bijvoorbeeld een park of hotel/restaurant heen. Met geavanceerde software kunnen we gebieden met elkaar verbinden. Dit biedt de mogelijkheid voor jou bezoekers om van binnen naar buiten te lopen en naar een andere verdieping: allemaal virtueel, met een enkele klik op een hotspot!
Vanaf € 150,- heb je al een virtuele tour met 3 hotspots (ruimtes).

Geschikt voor elk apparaat

Onze virtuele tours worden standaard gemaakt voor het multi-platform. Dit houdt in dat de virtuele tour op elk apparaat te bekijken is. Wij maken geen gebruik van Flash, maar HTML5. Dat wil zeggen dat de virtuele tours vrij licht zijn in gebruik en kan zelf worden gebruikt op een 3G verbinding (mits de provider het toelaat).

Interactieve elementen

De virtuele tours kunnen wij tevens voorzien van 3D objecten, foto’s en video’s. Via deze weg kun je een virtuele tour interactief maken door gebruikers van de virtuele tour een filmpje te laten zien of op een element te laten klikken wat bijvoorbeeld op een tafel ligt.

Toepassing

Wij kunnen virtuele tours maken voor vele bedrijven en branches. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurants, recreatieparken, maar ook bedrijven zoals een bouwmarkt of een auto-showroom.

Tour hosting

Je virtuele tour kun je vervolgens ook bij ons laten hosten zodat deze zijn eigen domeinnaam krijgt en apart te benaderen is, of om op je eigen website te zetten. Als optie kan de tour op schermvullende weergave getoond kunnen worden.

Interactie

Onze virtuele tours kunnen we uitrusten met interactieve elementen. Bijvoorbeeld een muziekje of geluid op een bepaalde plek, een filmpje of een foto waar gebruikers op kunnen klikken of een 3D object midden in een kamer.

Overal te bekijken

De tours bouwen wij zodat deze geschikt zijn voor elk apparaat. Onze tours zijn te bekijken op desktop, laptop, tablet en smartphone. Het formaat de tours zal automatisch worden aangepast aan het apparaat.

Voorbeeld virtuele tour

Deze single-tour zonder hotspots is gemaakt op de Sprookjescamping.
De multi-tour met hotspots vind je hier.

Beweeg door de muis te slepen.

Ook een virtuele tour laten maken?

Neem contact met ons op