Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven.
Maar hoe zorg je ervoor dat je website boven de concurrent staat? CreativeFruit webdesign Coevorden helpt jou daarbij!

Samen maken we er wat van

CreativeFruit helpt je bij het realiseren van je online-wens. Wij bouwen en ontwerpen onze website’s volgens de nieuwste ontwikkelingen en worden standaard ook responsive afgeleverd (tenzij de klant anders vraagt). Ook zorgen wij ervoor dat we je website voorzien van goede zoekmachine optimalisatie zodat deze goed zal scoren in bijvoorbeeld Google (de meest populaire en gebruikte zoekmachine op dit moment).

Online beheer systeem

Wij maken gebruik van een Open-Source CMS systeem: WordPress. CMS staat voor “content management system”, wat betekend dat je eenvoudig je website zelf kunt onderhouden en voorzien van nieuwe content. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS systeem wat ook mogelijkheden tot maatwerk biedt.

Alles-in-1

Het is mogelijk om zowel de website te laten designen als te laten bouwen door ons. In combinatie met ons huisstijl pakket, kun je een compleet online pakket door ons laten realiseren. Wij ontwerpen dan je huisstijl (inclusief logo en visitekaartjes), doen jou een voorstel voor de website template (layout) en bouwen de vervolgens website. Geen gedoe, alles bij elkaar en alles op elkaar afgestemd.

Voor een ieder wat wils

We bieden twee soorten website pakketten aan. Het is al mogelijk met ons budget-pakket om voor € 549,- een website te laten maken: in overleg met jou kiezen we de beste template uit die bij je business past, vervolgens passen we de huisstijl toe, personaliseren we de template en je website is binnen 24 uur online op jouw domeinnaam. Voor maatwerk op design gebied en meer website optie’s kun je gaan voor het deluxe pakket. Je hebt geen technische kennis nodig, wij zorgen dat de website draait, jij zorgt voor de content.

SEO geoptimaliseerd

Onze website’s worden geoptimaliseerd gebouwd voor de zoekmachines, zoals Google. Hierdoor is de kans groter dat je beter scoort in zoekmachines en dat je boven de website’s van je concurrenten komt te staan.

Responsive

Al onze website’s worden standaard responsive afgeleverd. Dat wil zeggen dat het op elk apparaat goed te bekijken is: desktop, laptop, tablet & mobiel. Dit zorgt voor een bredere doelgroep van bezoekers en meer gebruiksgemak.

Webdesign

Wij kunnen ook een website template voor je ontwerpen, zodat deze helemaal aansluit bij de stijl van je bedrijf. Liever je huidige website opnieuw laten desigen volgens de nieuwste trends? Wij doen het graag voor je.

Webhosting met domeinnaam

Met ons webhostingpakket is het mogelijk je eigen .NL (of andere extensie) te bestellen met daarbij een eigen e-mail adres met de naam van je website (bijv. peter@mijnwebsite.nl).

Binnen 24 uur

Onze budget website’s kunnen al binnen 24 uur worden opgeleverd. Jij kiest de kant en klare template en naam van je domein, wij doen de rest. Binnen 24 uur staat je website online en kun je beginnen met content plaatsen.

WordPress

Onze website’s worden gebouwd met WordPress. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS om je website te onderhouden. Ook onze budget site’s worden gebouwd in WordPress. Wij zorgen dat je website draait, jij zorgt voor de content.

Prijs pakketten

Alles in een handig overzicht

Web budget

549

Eenmalig
 • Kant en klare template

  (vele keuzes en kant en klare opties/modules mogelijk)

 • Toepassen eigen huisstijl
 • Responsive website
 • WordPress CMS
 • Google statistieken
 • Eigen @uwdomein.nl e-mail
 • Binnen 24 uur online na template keuze
Neem contact op

Web deluxe

v.a. 749

Eenmalig
 • Design vanaf basis template
 • Toepassen eigen huisstijl
 • Mogelijkheid tot specifiek maatwerk
 • Responsive website
 • WordPress CMS
 • Google statistieken
 • Eigen @uwdomein.nl e-mail
Neem contact op

Daarnaast betaal je slechts € 12,50 per maand voor de domeinnaam, hosting, updates en backups.
Een service contract heb je al voor € 20,- per maand met 30 minuten support p/m.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Bekijk een aantal van onze gemaakte website’s

Of bekijk ons hele portfolio 

De Corylus

Online logboek

Sprookjesschool

Kasteelkeuken