Passie. Kwaliteit. Service.

CreativeFruit is een jong en fris full service media bureau. Door onze ervaring met de aangeboden diensten wordt elk online product zo nauwkeurig mogelijk afgeleverd tegen een scherp tarief.

Volgens de nieuwste trends. Gratis.

CreativeFruit bouwt haar websites geoptimaliseerd voor Google en worden gecontroleerd op up-time, hier heb je dus geen omkijken naar. De virtuele tours worden multi-platform gebouwd wat inhoud dat het zowel op de desktop, laptop als mobiel apparaat te bekijken en te gebruiken is. Dit zit gewoon bij de standaard dienst in. Geen extra of verborgen kosten. Open en transparant.

Budget gericht.

Aangezien CreativeFruit nog een jong en relatief klein bedrijf is, kunnen we de tarieven zo laag mogelijk houden voor een zo goede mogelijke kwaliteit. Op deze manier geven we ook startende bedrijven en particulieren de kans om een website of ander online product te laten realiseren tegen een betaalbaar tarief. Dus ook voor de klanten die iets minder te besteden hebben en startende zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op

Wat kun je verwachten

De zes garanties zwart op wit. Hier doen we niet moeilijk over.

Snelheid

De website’s die wij voor klanten maken hosten we op krachtige SSD server. Dit garandeert snelheid, wat Google ook gunstig acht.

Domeinnaam + hosting

Alle klanten die bij ons een website laten maken, of een virtuele tour op een domein willen zetten, betalen slechts € 12,50 per maand voor hosting, domein, updates, backups en support.

Wij staan voor je klaar

Ook wanneer je website is opgeleverd staan we voor je klaar. Heb je een vraag of probleem met je website? Wij helpen je graag en zoeken naar een geschikte oplossing.

Backups

Wij zorgen ervoor dat er backup’s van je website en bijbehorende diensten worden gemaakt… in het geval er toch iets mis gaat.

Budget gericht

Al onze diensten proberen we aan te bieden tegen een zo scherp mogelijk tarief. Elke product-klasse heeft z’n eigen tarief.

Jij kunt je eigen site beheren

Als CMS (Content Management System) maken wij gebruik van WordPress. Dit is het #1 CMS en heel gebruiksvriendelijk.

Trots op onze klanten

En dat zijn we.